با ثبت نام در این دوره می توانید تمام ویدئوهایی که با کیفیت بالا ضبط شده است را مشاهده کنید، به صورت آنلاین امتحان دهید و مدرک معتبر دریافت کنید.
قبل از ثبت نام ویدئو معرفی را حتما ببینید.
انتقال به وبسایت دوره
مدرس : دکتر زهرا خلیل نژاد
ایشان دکترای اقتصاد از دانشگاه شیراز می باشند. دکتر خلیل نژاد دارای چندین سال سابقه تدریس و محقق در زمینه اقتصادسنجی و اقتصاد کلان می باشند. مقالات متعددی از ایشان در نشریات داخلی و خارجی ارائه گردیده است.
خودهمبستگی یکی از اختلال هایی است که مانع از برآورد مناسب ضرایب مدل های اقتصادسنجی می شود. در نتیجه برای بررسی صحت نتایج برآورد لازم است این اختلال مورد بررسی و آزمون قرار گیرد. در نرم افزار ایویوز می¬توان این اختلال را به چند طریق بررسی کرد. در این کلیپ آموزشی نحوه انجام آزمون خودهمبستگی و رفع این اختلال توسط نرم افزار ایویوز به تفصیل آموزش داده شده است. داده های مربوط به این کلیپ آموزشی از بانک آمار و داده های صندوق بین¬المللی پول استخراج شده است.
برچسب ها
#نقض فروض کلاسیک # برآورد GLS # خودهمبستگی #eviews