با ثبت نام در این دوره می توانید تمام ویدئوهایی که با کیفیت بالا ضبط شده است را مشاهده کنید، به صورت آنلاین امتحان دهید و مدرک معتبر دریافت کنید.
قبل از ثبت نام ویدئو معرفی را حتما ببینید.
انتقال به وبسایت دوره
مدرس : دکتر نفیسه زنده علی
ایشان دکترای مهندسی را از دانشکده ی مهندسی مکانیک دانشگاه شیراز اخذ کرده اند. زمینه ی تخصصی دکتر زنده علی انرژی و سیالات می باشد. حاصل تحقیقات و پژوهش های ایشان در زمینه های مختلف در مجلات معتبر به چاپ رسیده و در کنفرانس های معتبر ارائه گردیده است. علاقه به یادگیری و آموزش از خصیصه های بزرگ ایشان می باشد.
در این ویدیوی آموزشی ابتدا نحوه ایجاد هندسه و مش بندی برای یک cavity سه بعدی توضیح داده شده و در ادامه حالتی که در میانه cavity یک صفحه وجود داشته باشد بررسی می¬شود. در این حالت مش بندی به گونه¬ای انجام می¬شود تا در نزدیک صفحه مش متراکم¬تری داشته باشیم. کلمات کلیدی: • حفره سه بعدی (3d-cavity) • گمبیت (Gambit)
برچسب ها
#گمبیت # gambit