با ثبت نام در این دوره می توانید تمام ویدئوهایی که با کیفیت بالا ضبط شده است را مشاهده کنید، به صورت آنلاین امتحان دهید و مدرک معتبر دریافت کنید.
قبل از ثبت نام ویدئو معرفی را حتما ببینید.
انتقال به وبسایت دوره
مدرس : دکتر نفیسه زنده علی
ایشان دکترای مهندسی را از دانشکده ی مهندسی مکانیک دانشگاه شیراز اخذ کرده اند. زمینه ی تخصصی دکتر زنده علی انرژی و سیالات می باشد. حاصل تحقیقات و پژوهش های ایشان در زمینه های مختلف در مجلات معتبر به چاپ رسیده و در کنفرانس های معتبر ارائه گردیده است. علاقه به یادگیری و آموزش از خصیصه های بزرگ ایشان می باشد.
گاهاً به هندسه هایی برخورد می¬کنیم که حالت متقارن دارند، در این حالت می¬توان از تنها یک بخش از شکل را رسم کرده و در ادامه با استفاده از دستورات موجود شکل را تکمیل کرد. در این ویدیو سعی شده تا برای ایجاد هندسه که حالت متقارن دارد، بیشتر از دستورات موجود برای copy کردن در نرم افزار گمبیت استفاده شود. هر دو مش سازمان یافته و بی سازمان برای شکل ایجاد شده و با هم مقایسه می¬شوند. کیفیت مش را مورد بررسی قرار می¬دهیم. در نهایت به تعریف شرایط مرزی پرداخته و فایل msh که حاوی اطلاغ کلمات کلیدی: • مش بی سازمان (unstructured) • مش سازمان یافته (structured) • گمبیت (Gambit) • پریودیک(Periodic)
برچسب ها
#گمبیت # gambit