با ثبت نام در این دوره می توانید تمام ویدئوهایی که با کیفیت بالا ضبط شده است را مشاهده کنید، به صورت آنلاین امتحان دهید و مدرک معتبر دریافت کنید.
قبل از ثبت نام ویدئو معرفی را حتما ببینید.
انتقال به وبسایت دوره
مدرس : دکتر پروانه زارع
ایشان دکترای دانشگاه بیرمنگام انگلستان در رشته مکانیک می باشند. دکتر زارع دارای چندین سال سابقه کار پژوهشی و فعالیت در حوزه مکانیک سیالات و انتقال حرارت می باشند. ایشان تجربه چاپ و ارائه مقالات علمی در کنفرانس ها و ژورنال های علمی-پژوهشی و بین المللی را در کارنامه ی خود دارند.
در این آموزش به نحوه ایجاد یک مدل دو بعدی شامل هندسه مسئله در Design Modeler و مشبندی آن در ANSYS Meshing برای شبیه سازی مسئله انتقال حرارت و جریان تناوبی در عبور از روی مجموعه ای از لوله ها در نرم افزارهای انسیس فلوئنت (ANSYS FLUENT) و گمبیت (Gambit) پرداخته شده است. فهرست مطالب مطرح شده در این مجموعه آموزشی: • جریان تناوبی (Periodic Flow) • شبکه بندی هیبرید (Hybrid) • نام گذاری مرزها
برچسب ها
#fluent