چگونه با ژئومجیک اسکن‌های سه‌بعدی را مهندسی معکوس کنیم؟

برای مهندسی معکوس اسکن‌های سه‌بعدی با نرم‌افزار Geomagic، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. وارد کردن داده اسکن: ابتدا فایل ابر نقاط (Point Cloud) یا مش سه‌بعدی را با فرمت‌هایی مانند STL، OBJ یا PLY در Geomagic وارد کنید.

  2. پاک‌سازی و اصلاح داده: نقاط نامعتبر، نویز و انحرافات اسکن را حذف کنید. ابزارهای مختلفی مانند Noise Reduction و Fill Holes به شما در بهبود کیفیت مش کمک می‌کنند.

  3. ایجاد سطوح دقیق (Mesh to CAD): با استفاده از ابزارهای Auto-Surfacing یا Region Segmentation می‌توانید بخش‌های مختلف مدل را شناسایی کرده و سطوح نربز (NURBS) را برای تبدیل مدل مش به یک مدل پارامتریک ایجاد کنید.

  4. مدل‌سازی CAD: پس از ایجاد سطوح، مدل را به فرمت‌های CAD مانند STEP یا IGES تبدیل کرده و در نرم‌افزارهای CAD مانند SolidWorks یا CATIA برای اصلاحات بیشتر وارد کنید.

  5. اعتبارسنجی و اصلاح نهایی: بررسی کنید که مدل مهندسی معکوس‌شده با اسکن اصلی تطابق داشته باشد. ابزار Deviation Analysis در Geomagic می‌تواند تفاوت‌های مدل CAD و ابر نقاط را نشان دهد.

  6. صادرات مدل نهایی: پس از اطمینان از دقت مدل، آن را در فرمت‌های استاندارد خروجی بگیرید و برای استفاده در طراحی و تولید آماده کنید.