شبیه سازی راکتور لوله ای غیر هم دما (nonisothermal PFR) با استفاده از ماژول Global ODEs and DAEs

با ثبت نام در این دوره می توانید تمام ویدئوهایی که با کیفیت بالا ضبط شده است را مشاهده کنید، به صورت آنلاین امتحان دهید و مدرک معتبر دریافت کنید.

قبل از ثبت نام ویدئو معرفی را حتما ببینید.

انتقال به وبسایت دوره
درسنامه و آموزش رایگان شبیه سازی راکتور لوله ای غیر هم دما (nonisothermal PFR) با استفاده از ماژول Global ODEs and DAEs

در این پروژه ابتدا به نحوه استفاده از ماژول Global ODEs and DAEs و تعریف یک معادله دیفرانسیل عادی در آن پرداخته شده است. سپس با انتخاب حجم راکتور به گونه ای که واکنش در انتهای راکتور به تعادل رسیده باشد، مقدار تبدیل تعادلی برای واکنش برگشت پذیر مورد نظر از داده ها استخراج شده است. نهایتا با بدست آمدن تبدیل تعادلی، حجم مورد نیاز برای رسیدن به 90% تبدیل تعادلی درخروجی راکتور به شیوه ای ساده و گویا محاسبه می شود.

برچسب ها

#COMSOL #PFR #Reaction engineering Global ODEs and DAEs #nonisothermal reactor # طراحی راکتور # کامسول # راکتور غیر هم¬دما