تخفیف 45 درصدی فعال است.
با ثبت نام در این دوره می توانید تمام ویدئوهایی که با کیفیت بالا ضبط شده است را مشاهده کنید، به صورت آنلاین امتحان دهید و مدرک معتبر دریافت کنید.
قبل از ثبت نام ویدئو معرفی را حتما ببینید.
مشاهده هزینه و ثبت نام مشاهده سرفصلدر صورت نیاز به راهنمایی قسمت راهنما در همین صفحه را مشاهده کنید.
برای مشاهده رایگان ویدئوهای نمونه دوره به بخش ویدئوهای رایگان مراجعه کنید.
برای مشاهده محتواهای مشابه و تکمیل آموزش خود می توانید به قسمت محتواهای پیشنهادی مراجعه کنید.
درباره مدرس
دکتر نفیسه زنده علی
ایشان دکترای مهندسی را از دانشکده ی مهندسی مکانیک دانشگاه شیراز اخذ کرده اند. زمینه ی تخصصی دکتر زنده علی انرژی و سیالات می باشد. حاصل تحقیقات و پژوهش های ایشان در زمینه های مختلف در مجلات معتبر به چاپ رسیده و در کنفرانس های معتبر ارائه گردیده است. علاقه به یادگیری و آموزش از خصیصه های بزرگ ایشان می باشد.
دسترسی ها بعد از ثبت نام
دینامیک سیالات محاسباتی که به اختصار آن را با نام CFD می شناسیم، شاخه ای مهم از علم مکانیک سیالات است که به بررسی روش های عددی موجود جهت حل معادلات حاکم بر جریان سیال، انتقال حرارت، انتقال جرم و .. می پردازد. از آنجا که حل تحلیلی به صورت جامع (برای هندسه و فیزیک دلخواه) برای معادلات ناویراستوکس وجود ندارد، پرداختن به این حوزه برای افرادی که در زمینه تحلیل سیال فعالیت می کنند ضروری به نظر می رسد. ضمن آنکه باید در نظر داشت که در سال های اخیر، با پیشرفت های انجام شده در خصوص افزایش قابلیت پردازنده ها و ظرفیت محاسباتی آن ها، استفاده از روش های عددی در پیش بینی سیال بسیار گسترش یافته است. روش های گسسته سازی متعددی وجود دارد که می توان به روش تفاضل محدود، حجم محدود ، المان محدود، روش های طیفی و ... اشاره کرد.
در این دوره، دو روش تفاضل محدود و حجم محدود شرح داده می شوند. در این دوره ابتدا با بیان لزوم بررسی روش های عددی، سعی شده اهمیت و ضرورت CFD برای مخاطب روشن شود. در ادامه در فصل دوم با توجه به آن که معادلات ناویر استوکس جزء معادلات دیفرانسیل با مشتق جزیی هستند، به یادآوری و دسته بندی این معادلات پرداخته شده است. سعی بر آن بوده که ضمن بیان معادلات حاکم در این حوزه، در واقع مدل ریاضی حاکم بر مسائل تشریح شود تا با دید بهتری بتوان وارد فصل های بعدی شد. در فصل سوم ضمن آشنایی با مفهوم گسسته سازی، به کمک سری تیلور به استخراج مشتق ها و تبدیل معادلات PDE به معادلات جبری می پردازیم. خطا، سازگاری، همگرایی و پایداری چهار مفهوم مهم در علم دینامیک سیالات محاسباتی هستند که در یک فصل، جداگانه و به تفضیل به آن ها پرداخته شده است. روش حجم محدود در اکثر نرم افزارهای تجاری از جمله FLUENT مورد استفاده قرار گرفته است. در فصل پنجم ضمن معرفی آن، به بیان مفاهیم مهم در این روش پرداخته و متدهایی چونupwindو power-law، QUICK و ... را مورد بررسی قرار می دهیم.
بعد از خرید دوره در صورت علاقمندی می توانید در آزمون آن شرکت بفرمائید و در صورت قبولی و کسب حداقل نمره 75 از 100 مدرک پایان دوره دریافت کنید. برای آنکه از کیفیت ویدئوهای دوره مطمئن شوید با رجوع به قسمت نمونه ویدئو رایگان می توانید به صورت رایگان برخی از ویدئوهای دوره دوره آموزش تئوری دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) را مشاهده بفرمائید.در صورت داشتن سوال پس از مطالعه سوالات متداول دوره در قسمت پستشبانی آنلاین به افتخار پاسخگوی شما خواهیم بود.
دوره آموزش تئوری دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) همراه با تمرین های ارائه گردیده و زمان مورد نیاز برای پاسخگویی به سوالات آزمون
12 ساعته در نظر گرفته شده است و شامل 3 ساعت و 36 دقیقه ویدئوضبط شده به صورت کامل می باشد.
جزئیات زمانی هر کدام از کلیپ های قرارگرفته در فصل ها با کلیک بر روی عنوان فصل قابل مشاهده است.
اهمیت و لزوم CFD
00:08:28
معرفی معادلات با مشتقات جزیی
00:07:15
دسته بندی معادلات با مشتقات جزیی
00:05:00
معرفی معادلات حاکم و دسته بندی آن ها
00:07:29
معرفی انواع شرایط مرزی
00:07:51
بیان لزوم گسسته سازی و شیوه های مختلف آن
00:08:05
سری تیلور
00:03:32
پیشرو پسرو مرکزی
00:06:22
گسسته سازی مشتق مرتبه اول و دوم با روش سری تیلور و مفهوم Truncation error
00:10:13
گسسته سازی زمانی (صریح و ضمنی)
00:07:43
معرفی عملگرها
00:06:08
خطا و انواع آن
00:15:45
سازگاری
00:06:32
همگرایی
00:06:19
مفهوم پایداری و قضیه Lax
00:05:40
آنالیز فوریه
00:13:36
مفهوم عدد کورانت (CFL)
00:02:15
روش های lax، upwind، implicit، leap frog, MacCormack , ...
00:07:44
گسسته سازی دامنه
00:06:46
گسسته سازی معادلات حاکم
00:14:26
اسکیم های گسسته سازی (upwind central power-law QUICK)
00:12:08
شبکه جابجا شده (Staggered Grid)
00:07:06
تقسیم بندی روش های حل دستگاه
00:06:59
معرفی روش LUو ADI و TDMA
00:08:39
روش های تکراری در حل دستگاه معادلات
00:06:04
روش های فشار مبنا و چگالی مبنا
00:07:22
معرفی روش های SIMPLE, PISO
00:10:43
برای ثبت نام در دوره ها باید به صورت زیر اقدام کنید: 1. در وبسایت ثبت نام کنید. 2. اگر در وبسایت ثبت نام کرده اید وارد وبسایت شوید. 3. بر روی دکمه "مشاهده هزینه و ثبت نام" در دوره کلیک کنید. 4. از طریق درگاه بانکی پرداخت را انجام دهید. 5. بعد از پرداخت موفقیت آمیز از ویدئوهای دوره استفاده کنید. برای راهنمائی بیشتر ویدئو زیر رو از دست ندین. ;)
بعد از پرداخت هزینه دوره اگر دوره را به صورت کامل همراه با مدرک خریداری کرده اید می توانید در آزمون دوره شرکت کنید در صورت قبولی در دوره یعنی کسب نمره 75 از 100 گواهی انتخابی برای شما صادر خواهد شد.
نمونه مدارک در لینک مرتبط با رهگیری مدارک قابل مشاهده می باشند.
بعد از پرداخت موفقیت امیز به صورت آنی شما می توانید از طریق وبسایت به ویدئوهای دوره دسترسی داشته باشید.
کافیست از طریق پشتیبانی آنلاین ما را مطلع نمائید در سریع ترین زمان شما را راهنمائی خواهیم کرد.
در صورت پرداخت هزینه آزمون در ابتدا و همراه با دوره شما 35 روز فرصت دارید که در آزمون دوره آموزش تئوری دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) شرکت کنید.
در صورت ثبت نام در آزمون پس از خرید محتوا در صورتی که از مدت زمان مورد نظر برای گذراندن دوره بیش از 3 روز باقیمانده باشد شما به تعداد روزهای باقیمانده فرصت شرکت در دوره را خواهید داشت که این مدت زمان به صورت خودکار برای شما ثبت خواهد شد. در غیر اینصورت پس از ثبت نام در آزمون شما تنها 3 روز فرصت دارید که در آزمون شرکت کنید و در صورت عدم ارسال پاسخ ها در زمان تعیین شده شرکت مجدد در ازمون مشمول هزینه خواهد بود.
همراهان عزیز دقت بفرمائید که زمانی در آزمون شرکت بفرمائید که آمادگی کامل را کسب کرده اید. در صورت عدم قبولی در آزمون شرکت مجدد در آزمون مشمول هزینه خواهد بود. هر بار ثبت نام مجدد در آزمون 195,000 تومان هزینه در پی خواهد داشت.
با توجه به روند اداری این امر مدتی زمان خواهد برد که معمولا بیشتر از یکماه نخواهد بود.
بله. بعد از گذراندن موفقیت آمیز دوره مدرک انتخابی در ابتدای ثبت نام برای شما صادر خواهد شد. در صورت نیاز به چند نوع مدرک از موسسات مختلف این امر با پرداخت هزینه صدور هر مدرک قابل انجام است.
برچسب ها
#دینامیک سیالات محاسباتی # CFD # سیالات